Hvordan anioner optimerer dit helbred:

NEGATIVT LADEDE ioner, også kaldet anioner, er essentielle for dit helbred og neutraliserer skadelig mobilstråling 

Anion i luften er ligesom vitaminer i fødevarer; de i høj grad til gavn for mennesker sundhed og sygdomsforebyggelse. Fordelene er forskellige for de respektive organer:

 Åndedrætsorganerne: forbedrer lungefunktionen. 30 minutter efter anion indtag, lungen er i stand til at inhalere 20% mere ilt og udånder 14,5% mere kuldioxid
Til kardiovaskulære system: reducerer blodtrykket, forbedrer hjertemuskulaturen funktion og ernæring, letter dilatation af kapillære kar og øger hudtemperatur.

Nerve systemet: Giver øget energi til hele kroppen, forbedrer søvnkvaliteten, letter smerter og spændinger.

Stofskiftet: aktiverer forskellige enzymer i kroppen, reducerer blodsukkeret, kolesterol, øger blod calcium, øger mængden af kvælstof og kreatinin i urinen, accelererer knoglevækst, forebygger skørbug, Engelsk syge og vitaminmangel.

Blodet: øger antallet af hvide og røde blodlegemer, hæmoglobin, reticulocyt, blodplader, globin, øger PH læsning og forkorter bloddannende tid.
Til immunsystemet: forbedrer refleks-system og endotel-system og øger kroppens imunforsvar

   NEGATIVT LADEDE ioner findes naturligt ved steder som stranden, i bjergene, på landet, i fyrreskove, nær vandfald, kort sagt - alle de steder, som vi føler er behagelige.

   Positive ioner findes: Indendørs, hvor et tv, computerskærm, eller lign er i drift.
Alle steder hvor luften er forurenet. Luftforurening nedbryder NEGATIVT LADEDE ioner.

På University of Pennsylvania Graduate Hospital og Frankford hospitaler i Philadelphia, har Dr. Kornblueh og hans medarbejdere administreret negativ-ion-behandlinger til hundredvis af patienter, der lider af høfeber eller astma. Af det samlede antal, har 63 procent oplevet delvis til fuldstændig frigørelse for symptomer som: nysen, øjne der løber i vand, næse kløe, nedbrudte fra mangel på søvn m.m. En læge fortalte mig: "efter femten minutter foran den NEGATIVT LADEDE ion-maskine,  føler patienter sig så meget bedre, at de ikke ønsker at forlade ion-maskinen."

  Teknisk talt:
Ioner er ladede partikler i luften, der er dannet i naturen på forskellige måder. En måde er, når nok energi virker på et molekyle, såsom carbondioxid, oxygen eller vand for at skubbe en elektron fra molekyle efterlader en positivt ladet ion. Den forskudte elektron lægger sig til et nærliggende molekyle, som så bliver en negativt ladet ion. Det er den NEGATIVT LADEDE ion af oxygen, der påvirker os mest.

Hvad er NEGATIVT LADEDE ion'er og hvordan kan de hjælpe os                                                             

Oversat uddrag af artikel til WebMD:
NEGATIVT LADEDE ioner er lugtfrie, smagløse, og usynlige molekyler, vi indånder i overflod i visse miljøer såsom bjerge, vandfald, og strande. Når de når vores blodbaner, menes NEGATIVT LADEDE ioner at producere biokemiske reaktioner, der øger niveauet af serotonin (som er kroppens velvære hormon), der lindrer depression, stress, og øger vores energi.
Ioner er molekyler, der har, enten, vundet eller tabt en elektrisk ladning. De skabes i naturen når luftmolekyler brydes ned på grund af sollys, stråling og bevægeligt luft og vand. Du har måske oplevet NEGATIVT LADEDE ioner sidst du var på stranden eller gik under et vandfald. Når luften cirkulerer i bjerge og ved stranden indeholde de titusinder af NEGATIVT LADEDE ioner - Meget mere end den gennemsnitlige hjem eller kontorbygning, som indeholder dusinvis eller hundredvis, og mange gange helt ned til nul.

"Virkningen af dunkende bølger skaber NEGATIVT LADEDE luft ioner og vi ser det også umiddelbart efter foråret tordenvejr, hvor folk rapporterer at de er i bedre humør," siger ion forsker Michael Terman, PhD, fra Columbia University i New York.

Studier foretaget af Columbia University af mennesker med vinter og/eller kronisk depression viser, at NEGATIVT LADEDE ion-generatorer lindre depression lige så meget som antidepressiv medicin. "Det bedste er, at der er relativt ingen bivirkninger, men vi har stadig brug for at finde ud af passende doser og hvilke mennesker, det virker bedst på," siger han.

Vitaminer i luften?
NEGATIVT LADEDE ioner øger tilførslen af ilt til hjernen; hvilket resulterer i højere årvågenhed, nedsat døsighed, og mere mental energi, "siger Pierce J. Howard, ph.d., forfatter til The Owners Manual for hjernen: Everyday Applications fra Mind Brain Research og direktør for forskning på Center for Applied Cognitive Sciences i Charlotte , NC
“NEGATIVT LADEDE ioner kan også beskytte mod bakterier i luften, hvilket resulterer i nedsat irritation på grund af indånding af forskellige partikler, der gør du nyser, hoster, eller har en irritation i halsen." Og for en kæmpestor del af os, der er følsomme over for deres virkninger, kan NEGATIVT LADEDE ioner få os til at føle, at vi går på luft.

Pierce J. Howard. fortsætter: ”Jeg vil råde alle, der oplever klinisk depression at prøve negativ-ion-terapi under en lægens vejledning,
Publiceret 2. juni., 2003
edit.

SE VENLIGST SKEMAET HERUNDER FOR CA. ION-VÆRDIER I FORSKELLIGE OMRÅDER:

BELIGGENHED

ANIONER

+ IONER

KONTORER

70

1400

INDUSTRIELLE OMRÅDER

50

300

VAREHUSE OG LIGN.

90

220

BOLIG OMRÅDER

200

180

SKOVE

2500

800

VED VANDET

4500

900