ANTI STRÅLINGS MOBIL COVERS

FOR OS DER IKKE VIL UNDVÆRE VORES TELEFON, MEN VÆRDSÆTTER VORES HELBRED
BESKYT DIG SELV OG DIN FAMILIE

ÆGTE KOBBER-STOF INDVENDING BLOKERER EMF, RFID STRÅLING

 STØRRELSE LARGE (19,3 x 10 cm)
 
 STØRRELSE LARGE (19,3 x 10 cm)
 

YOGAWORLDS ANTI STRÅLINGS MOBIL COVERS giver dig optimal beskyttelse, samtidig uden begrænsning af din brug af telefonen

Den inderste side i mobiltasken, dvs. den side der vender ind mod din krop, yder 98%-100% beskyttelse imod stråling. Der er altså så godt som INGEN stråling, der kommer igennem mobiltaskens bagside.

På forsiden er der en lille åbning, så mobilen let kan forbinde sig til omverdenen og således fungere helt som normalt med fuldt signalstyrke.
Du kan putte telefonen ned i mobil coveret og tale i den samtidig. På den måde har du optimal beskyttelse, selv men du taler.

Bliv fri fra de negative bivirkninger ved elektrosmog / elektroforurening fra din mobil, så som opvarmning af øret og hjernen, hovedpine, træthed, koncentrations-problemer, tinnitus, kræft og andre drænende og sundhedsskadelige effekter fra elektromagnetisk stråling.

Der er to rum: det forreste er til normale omstændigher dvs. din telefon kan ringe m.m. Det bagerste rum lukker helt af, og bruges kun hvis man ikke ønsker at modtage opkald m.v. Det kan feks være om natten eller hvis man sidder i toget.

 

ANTI MOBIL-STRÅLING COVER/ETUI
 kr.299.00
LARGE  19.3 cm x 10 cm.
ANTI MOBIL-STRÅLING COVER/ETUI
 kr.299.00
LARGE  19.3 cm x 10 cm.

MOBIL ETUIER STØRRELSE MEDIUM (9,2 X 14 CM.)

KR. 139 PR STK

Herunder vises det hvorfor du bør vælge vores mobil-etuier

1) Covered er for tæt.

For at din telefon skal kunne ringe, er det nødvendigt, at den er i kontakt med strålingen fra mobil masterne. det vigtigt, at telefonen ikke skal arbejde unødvendig meget for at nå strålingen, da den stråling du modtager derved bliver intensiveret. Det er bl.a. tilfældet med de så kaldte mobilposer.

2) Covered er utæt de forkerte steder.

På denne type mobil cover går strålingen ud foroven, forneden og på den åbne side. Det betyder at strålingen går op mod dit hoved og skader hjernen m.m. samt går ned og skader de indre organer og kønsorganerne.

Det bedste cover
De covers du får fra waveprotection.dk er lukkede på alle de sider, der peger ind mod din krop, men har en åbning fortil, så strålingen let når din telefon, men ikke din krop. Vores covers har desuden to rum, Det forreste er til normale omstændigheder dvs. du kan ringe og der kan ringes til din telefon. Det bageste rum er til hvis du feks. sidder i toget eller om natten hvor du ikke ønsker at din telefon skal ringe, og vil beskyttet imod stråling, men stadig ønsker at kunne bruge mp3 spiller, kamera m.m.

MOBIL ETUIER STØRRELSE SMALL (13 x8 cm)