PURETONES

LYDHEALING

CD'ER ELLER MP3 FILER
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - ALPHA MEDITATION indeholder frekvenser, der får dine....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - DELTA MEDITATION indeholder frekvenser, der får dine....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - THETA MEDITATION indeholder frekvenser, der får dine....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - GAMMA MEDITATION indeholder frekvenser, der får dine....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - ANTI STRESS indeholder frekvenser, der påvirker dit....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - DYB AFSLAPNING indeholder frekvenser, der påvirker dit....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - BEDRE SØVN indeholder frekvenser, der stopper sindets....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - FEMININ MASKULIN BALANCE inderholder toner, der aktiverer,....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - FEMININ MASKULIN BALANCE inderholder toner, der aktiverer,....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - FRA FRYGT TIL MEDITATIV GLÆDE indeholder frekvenser,....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - FØLELSESMÆSSIG BALANCE indeholder frekvenser, der påvirker dit....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - FØLELSESMÆSSIG BALANCE indeholder frekvenser, der påvirker dit....

PURETONES TIL CHAKRA-BALANCERING OG HEALING

kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - ROD CHAKRA (TIL KVINDER) indeholder frekvenser, der....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - ROD CHAKRA (TIL MÆND) indeholder frekvenser, der....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - SAKRAL CHAKRA indeholder frekvenser, der påvirker og....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - SOLAR PLEXUS CHAKRA indeholder frekvenser, der påvirker....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - HJERTE CHAKRA indeholder frekvenser, der påvirker og....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - HALS CHAKRA indeholder frekvenser, der påvirker og....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - PANDE CHAKRA indeholder frekvenser, der påvirker og....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - KRONE CHAKRA indeholder frekvenser, der påvirker og....
kr.99.00kr.199.00
PURE TONES - KUNDALINI BALANCERING indeholder frekvenser, der påvirker Kundalini-energien....
Sale!
kr.691.00kr.1,160.00
(9 CD'ER MED MERE END 32 TIMERS PURE TONES).

lydhealings oprindelse

I mange tusinde år har gamle vismænd, mestre og oplyste samfund kendt til og forstået betydningen og vigtigheden af lyd som et helligt instrument med enorm kraft og potentiale, ikke kun til healing, men også til åndelig udvikling.

Gamle civilisationer ærede lyd så dybt, at de mente, at den kaldte universet til skabelse. Disse samfund har arbejdet i harmoni med og inkorporeret lyd i deres ritualer, ceremonier, overgangsritualer, meditationer, fester og healingsfilosofier så langt tilbage som menneskehedens begyndelse.

Shamaner, præster, præstinder, healere, mestre og medicinmænd og -kvinder fra de fire verdenshjørner har arbejdet med lyd på hellige måder siden oldtiden og har skabt mange lydinstrumenter til at hjælpe dem.

De mange forskellige lydinstrumenter eller værktøjer, som de gamle civilisationer har brugt, er omfattende. Fremkomsten af lyd som en holistisk eller komplementær terapi understreger vigtigheden af lyd som et betydningsfuldt healings- og transformationsværktøj i det 21. århundrede og fremover.

 

Videnskaben om integreret lydhealing

Lydens vibrationskræfter kommer fra bevægelsen eller vibrationen af alt stof. De manifesterer sig i en konstant kakofoni af lydbølger, der uendeligt resonerer i det universelle bevidsthedshav.

Disse lyde er både hørbare og ikke-hørbare for de menneskelige sanser. Uanset vores evne til at høre eller føle lydbølger, manifesterer de sig som årsag og virkning, ikke kun for os som mennesker, men også for den bredere verden omkring os. Lydbølger skyller ind over os hvert sekund af hvert minut og hver time af hver dag og fortsætter med at vibrere i det uendelige.

Lydvibrationerne fra lydhealingsinstrumenterne trænger dybt ind i vævet. Det forbedrer blodcirkulationen og stofskiftet, regulerer muskelspændinger og stimulerer vævet i dybden. Desuden stimuleres regenererings- og reparationsmekanismer. Lydhealing er både aktiverende og afslappende - så det har også en forfriskende effekt.

Molekylernes svingninger, eller resonans, der udløses af lydvibrationerne, forårsager skiftevis kompression og afslapning af cellerne. Det er i virkeligheden en form for massage på celleniveau dybt inde i det væv, der behandles.

Fordelene ved lydhealingsterapi


Lyd-Healing bruges til at lindre symptomer forårsaget af mange tilstande, herunder angst, PTSD, demens, kræft, adfærdsmæssige og psykiatriske lidelser og meget mere.

Det hjælper også med at sænke stress, blodtryk, kolesterolniveauer og risikoen for hjertesygdomme som arteriesygdomme og slagtilfælde, samtidig med at det forbedrer søvnkvaliteten og det generelle velbefindende.

Dyb afslapning er den vigtigste fordel ved lydhealing, efterfulgt af den energiske dybdemassageeffekt forårsaget af lydvibrationerne, der åbner, rydder og balancerer chakraerne, mens de frigør fastlåst energi.

I sidste ende understøtter lydterapi vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende, så vi føler os afbalancerede og forfriskede.


 

LYD SKABER HARMONI PÅ CELLEPLAN

Fra artiklen:

"Lyd forstærker kroppens egen evne til at helbrede. Vi har hver vores samling af toner og frekvenser - helt ind i vort inderste væsen består vi af lyd, en biologisk symfoni på celleplanet. Med bioakustik finder man de personlige frekvenser for at opnå helbredelse. For det er kroppens egne, oprindelige svingninger, der skal tilføres igen, så kroppen bringes i harmoni med sit eget mønster, sin egen naturlige rytme."

Forskere og lydterapeuter har undersøgt hvilke frekvenser alle kroppens organer, kirtler og knogler svinger med, når de er i deres naturlige raske tilstand. Der findes også toner mod negative mentale og følelsesmæssige tilstande. Alle disse toner (i MP3 format) kan du finde her

LYD SKABER HARMONI PÅ CELLEPLAN

Download File

DEN HELBREDENDE LYD

Fra artiklen:

"Hver lille celle i vores organisme er levende. Den pulserer og udsender vibrationer. Vibrationer udsender en lyd eller en frekvens, som det også kaldes. Alle levende celler, uanset om de sidder i hjernen, i ryghvirvlerne, på tungen eller i lungerne, udsender svingninger. I fysikken kaldes dette et resonanssystem."

"Hver enkelt frekvens står i direkte kontakt med noget fysisk, psykisk mentalt eller spirituelt,...

Forskere og lydterapeuter har undersøgt hvilke frekvenser alle kroppens organer, kirtler og knogler svinger med, når de er i deres naturlige raske tilstand. Der findes også toner mod negative mentale og følelsesmæssige tilstande. Alle disse toner (i MP3 format) kan du finde her på YOGAWORLD.DK

HELBREDENDE LYD

Download File

Andre har også købt YOGAWORLDS stemmegafler