STEMMEGAFLER TIL CHAKRA-HEALING

Sale!
kr.1,499.00
Dette sæt med håndlavede Chakra-Stemmegafler (Chakra Tuning Forks) af den....

Dette sæt med håndlavede Chakra-Stemmegafler (Chakra Tuning Forks) af den finest mulige kvalitet er beregnet til healing af vores chakra-system. Det gør det muligt - på kort tid og for billige penge - at lære at heale dine egne og andres chakras.

Sættet består af 7 stemmegafler, og i modsætning til andre stemmegafler er det ikke baseret på Pythagaros skala (også kendt som the Just Scale), men på meget præcise matematiske målinger og beregninger af planeternes rotation omkring solen. Disse Chakra-Stemmegafler arbejder ikke så meget på det fysiske plan, men mest på vores chakraers kosmiske multi-dimensioner, vores subtile krop (aura) og andre subtile energi-åbninger og -veje.

Chakra-Stemmegaflerne er udviklet af en schweizisk matematiker og musiker, Hans Cousto.

Sættet giver meget kraftige og bastante svingninger og renser ud i de grovere blokeringer,

Tuning Fork Unweighted 136.10 Hz Standard Fork
Kun dem der mediterer på denne frekvens, har en idé om hvor afslappende en kraft den har, og hvordan er som balsam for sjælen ved jævnligt brug!
De kosmiske OM-stemmegafler er tonet specielt til at resonere med den Kosmiske OM-vibration. De er fantastiske til guidet som ikke-guidet meditation, til sessioner med energiarbejde, og til at tune ind på de universelle energier. De er afslappende, beroligende og afbalancerende.
De gamle indere fik denne tone intuitivt under meditation i takt med, at de åbnede op til kosmos. Sitaren og tambura-musik er tonet i denne keynote, der også kaldes sadja eller faderen til de andre, den evige, uudtømmelige tone. Det er sjælens frekvens. Den resonerer til farven tyrkis.

Kærlighed er det vigtigste i vores liv. Det er det, selvet lever af. Derfor er hjerte-chakraet også det absolut vigtigste chakra, men samtidig også det sværeste at åbne. 

Denne gaffel er ikke baseret på en musikalsk skala, men er kalkuleret baseret på planeternes rotation om solen.

Denne gaffel er den 32. oktav af jordåret. Denne tones base er jordens rotation om solen, som er ansvarlig for overgangene mellem årstiderne. Den resonerer til den tid det tager jorden at rotere om solen, som er 1 år dvs. 365 dage.

To meridianer bærer denne frekvens igennem hele kroppen. Den ene meridian hedder REN (eng: Central or Conception Vessel) og DU-meridianen (eng: the Governing Vessel). Der er to punkter på REN-meridianen, der bærer denne frekvens, som fremmer dyb afslapning og beroligelse.

REN ligger på den centrale linje af brystbenet midt på brystet og DU ligger på den centrale linje af brystbenet lige under hjertet ved brystbenets base. Brugen af de Kosmiske OM-stemmegafler vil derfor fremme den blide åbning af hjerte-chakraet. Du kan også slå gaflen an og bevæge den over hjerte-chakraet midt på brystet.

Der er også to punkter på DU-meridianen, som har en beroligende og smerte-frigørende effekt på kroppen og afslapper endebalderne. Det første punkt sidder ved halebenets spids og det andet sidder ved den øverste ende af halebenet, hvor den møder korsbenet. Slå gaflen an og placer den vibrerende ende på en af disse.

 

Englestemmegaflerne er et unikt sæt af tre højt anslåede stemmegafler, følger Pythagoræiske skala, der også er kendt som just-skalaen. Disse udsøgte gafler åbner vores sjæl til det guddommelige. Stemmegaflerne har ikke blot forbindelse opad til, men giver også det udøvende menneske lov til at blive en modtagende og givende kanal for energierne mellem jorden og kosmos via solen. I Toltec-traditionen siger man, at vores solsystems sol er den 2. kanal for information mellem kosmos og planeten jorden. Englestemmerne kan forstærke vores forbindelse til solen og vores rolle som menneskelige partnere med solen i den evige kosmiske samtale.

Engle-stemmegaflerne er baseret på den niende oktav af overtone-serierne. I overtone-serierne skaber den første tone den anden, den anden skaber den tredje, osv. De stiger i tonerne for hver gaffel og simulerer de arketypiske energier på Jakobs stige, Lyssøjlen og Stairway to heaven.

De kan bruges individuelt eller i grupper med henblik på at styrke meditationer og endvidere til at forstærke energierne fra krystaller ved at slå gaflen an og placere gaflens stammes ende på krystallen. Du kan bruge dem individuelt eller bruge dem med en anden. Skab en englekoncert ved at holde flere gafler mellem dine fingre og slå dem an samtidigt.

For dem som er bekendte med polaritetsterapi, kan man styrke de 5-kantede stjerne-energi-veje meget ved at placere 5 mennesker, hver med en englestemmegaffel ved den modtagende persons hoved, de to skuldre og på hver side af hoften. De 5 personer slår gaflerne an og strækker dermed energi ud i den 5-kantede stjerne. Fantastisk!

Sættet indeholder 3 gafler i følgende frekvenser:

C - 4096 Hz (Krystal stemmegaffel)
4160 Hz
4225 Hz

kr.599.00
Krystaltuneren 4096 Hz (del af Englestemmesættet) forstærker energibehandlingen af enhver....

Krystaltuneren 4096 Hz (del af Englestemmesættet)

forstærker energibehandlingen af enhver krystal, specielt quartz krystallen, gennem lydvibration. Alle krystaller som bliver aktiveret af krystaltuneren skaber bro mellem kosmos og den fysiske krop.

Brug denne gaffel til at aktivere en krystal ved at styre krystallens energi hen imod det modtagerende punkt.

Krystaltuneren kan også, med hjælp fra en krystal, rense uønskede energier væk. Bare slå krystaltuneren an på aktivatoren og hold den ikke-vibrerende ende på krystallen i ca. 30 sekunder.

For at dirigere krystalenergier imod en person skal du slå tuneren blidt an på en hård overflade eller stemmegaffelaktivatoren og placere den ikke-vibrerende ende på en krystal, mens du fører den anden ende mod det ønskede punkt på modtageren. For at rense og give quartz krystallerne energi, skal du blot slå gaflen an og bevæg den rundt om krystallen. For at programmere quartz krystallen, skal du slå gaflen an og bevæge den rundt om krystallen, mens du sender ønskede tanker.

1 Stk Krystal er inklusive i prisen.

 

lydhealings oprindelse

I mange tusinde år har gamle vismænd, mestre og oplyste samfund kendt til og forstået betydningen og vigtigheden af lyd som et helligt instrument med enorm kraft og potentiale, ikke kun til healing, men også til åndelig udvikling.

Gamle civilisationer ærede lyd så dybt, at de mente, at den kaldte universet til skabelse. Disse samfund har arbejdet i harmoni med og inkorporeret lyd i deres ritualer, ceremonier, overgangsritualer, meditationer, fester og healingsfilosofier så langt tilbage som menneskehedens begyndelse.

Shamaner, præster, præstinder, healere, mestre og medicinmænd og -kvinder fra de fire verdenshjørner har arbejdet med lyd på hellige måder siden oldtiden og har skabt mange lydinstrumenter til at hjælpe dem.

De mange forskellige lydinstrumenter eller værktøjer, som de gamle civilisationer har brugt, er omfattende. Fremkomsten af lyd som en holistisk eller komplementær terapi understreger vigtigheden af lyd som et betydningsfuldt healings- og transformationsværktøj i det 21. århundrede og fremover.

Videnskaben om integreret lydhealing

Lydens vibrationskræfter kommer fra bevægelsen eller vibrationen af alt stof. De manifesterer sig i en konstant kakofoni af lydbølger, der uendeligt resonerer i det universelle bevidsthedshav.

Disse lyde er både hørbare og ikke-hørbare for de menneskelige sanser. Uanset vores evne til at høre eller føle lydbølger, manifesterer de sig som årsag og virkning, ikke kun for os som mennesker, men også for den bredere verden omkring os. Lydbølger skyller ind over os hvert sekund af hvert minut og hver time af hver dag og fortsætter med at vibrere i det uendelige.

Lydvibrationerne fra lydhealingsinstrumenterne trænger dybt ind i vævet. Det forbedrer blodcirkulationen og stofskiftet, regulerer muskelspændinger og stimulerer vævet i dybden. Desuden stimuleres regenererings- og reparationsmekanismer. Lydhealing er både aktiverende og afslappende - så det har også en forfriskende effekt.

Molekylernes svingninger, eller resonans, der udløses af lydvibrationerne, forårsager skiftevis kompression og afslapning af cellerne. Det er i virkeligheden en form for massage på celleniveau dybt inde i det væv, der behandles.

Fordelene ved lydhealingsterapi

Lyd-Healing bruges til at lindre symptomer forårsaget af mange tilstande, herunder angst, PTSD, demens, kræft, adfærdsmæssige og psykiatriske lidelser og meget mere.

Det hjælper også med at sænke stress, blodtryk, kolesterolniveauer og risikoen for hjertesygdomme som arteriesygdomme og slagtilfælde, samtidig med at det forbedrer søvnkvaliteten og det generelle velbefindende.

Dyb afslapning er den vigtigste fordel ved lydhealing, efterfulgt af den energiske dybdemassageeffekt forårsaget af lydvibrationerne, der åbner, rydder og balancerer chakraerne, mens de frigør fastlåst energi.

I sidste ende understøtter lydterapi vores fysiske, mentale, følelsesmæssige og spirituelle velbefindende, så vi føler os afbalancerede og forfriskede.

 

LYD SKABER HARMONI PÅ CELLEPLAN

Fra artiklen:

"Lyd forstærker kroppens egen evne til at helbrede. Vi har hver vores samling af toner og frekvenser - helt ind i vort inderste væsen består vi af lyd, en biologisk symfoni på celleplanet. Med bioakustik finder man de personlige frekvenser for at opnå helbredelse. For det er kroppens egne, oprindelige svingninger, der skal tilføres igen, så kroppen bringes i harmoni med sit eget mønster, sin egen naturlige rytme."

Forskere og lydterapeuter har undersøgt hvilke frekvenser alle kroppens organer, kirtler og knogler svinger med, når de er i deres naturlige raske tilstand. Der findes også toner mod negative mentale og følelsesmæssige tilstande. Alle disse toner (i MP3 format) kan du finde her

LYD SKABER HARMONI PÅ CELLEPLAN

Download File

DEN HELBREDENDE LYD

Fra artiklen:

"Hver lille celle i vores organisme er levende. Den pulserer og udsender vibrationer. Vibrationer udsender en lyd eller en frekvens, som det også kaldes. Alle levende celler, uanset om de sidder i hjernen, i ryghvirvlerne, på tungen eller i lungerne, udsender svingninger. I fysikken kaldes dette et resonanssystem."

"Hver enkelt frekvens står i direkte kontakt med noget fysisk, psykisk mentalt eller spirituelt,...

Forskere og lydterapeuter har undersøgt hvilke frekvenser alle kroppens organer, kirtler og knogler svinger med, når de er i deres naturlige raske tilstand. Der findes også toner mod negative mentale og følelsesmæssige tilstande. Alle disse toner (i MP3 format) kan du finde her på YOGAWORLD.DK

HELBREDENDE LYD

Download File