ZONETERAPI SANDALER / MASSAGE SKO 

Giver dig dit gode helbred tilbage let og smertefrit

Nu kan du komme i holistisk balance med dig selv på det følelsesmæssige, psykiske og kropslige plan blot ved brug af de rette sandaler! Til dig der fortjener velvære i krop og sind. Forkæl hele din organisme med disse zoneterapi-sandaler.


Mange mennesker plejer fx deres hår og yder omsorg for deres mave, men sjældent bekymrer vi os om vores fødder, eller viser dem den opmærksomhed, de har brug for.

De fleste mennesker har problemer med deres fødder, men gemmer dem hellere i skoene frem for at passe og pleje dem. Ved brug af disse zoneterapi sandaler i 10-20 minutter dagligt får du stimuleret alle kroppens forskellige akupressurpunkter i fodsålen samt forøget din velvære.

Det anbefales max at bruge disse sandaler 20 minutter om dagen, og man bør drikke meget vand, da alle organerne vil begynde udrensning.

Lige nu på tilbud. Normalt 299 nu kr. 199

Få zoneterapi når du har lyst, uden omkostninger

 

Picture

YOGAWORLDS MASSAGE SKO har forudende nedenfor nævnte egenskaber og kvaliteter en indbygget automatisk rotations-funktion. Som vist på billedet til højre roterer de organ-stimulerende enheder / zoneterapeutiske punkter på sandalen automatisk, når der lægges vægt på dem. Dette forøger stimuli-effekten, så din krop vitaliseres endnu mere end ved brug af normale MASSAGE SKO.

 

Alle zoneterapeutiske punkter i sandalen er fjedrende og fleksible, hvilket gør den anvendelig for enhver – med såvel høj som lav svang. Din vægt betyder samtidig ingenting for den givne effekt. Fjedringen er tilpasset til hvor meget tryk, der er behov for på de forskellige enkelte zoneterapeutiske punkter, for at den ønskede optimale effekt opnås. 

Sandalens 41 punkter er knyttet til de forskellige vitale organer og kirtler i kroppen. For at du nemmere kan stille din egen diagnose, er alle punkter markeret med tekst og linjer i sålen. De røde punkter er magnetiske og giver ekstra effektiv og øget stimuli.


Dér hvor du mærker sandalen mest, er dér hvor du har mest brug for den! 

 

ZONETERAPIENS ÆLDGAMLE, PRAKTISK DOKUMENTEREDE EFFEKTER OG VIRKNINGER

Zoneterapi er af kinesisk oprindelse og har været brugt i over 5000 år.

Hele vejen langs undersiden af vores fødder og op til toppen af vores isse, findes nervezoner og reflekspunkter, som repræsenterer alle vitale organer i vores krop. Disse nervezoner og reflekspunkter er også repræsenteret under fødderne. Når zonerne under foden stimuleres, genoprettes balancen i kroppen.

Dine fødder indeholder mange tusinde, frie nerveender – faktisk den største koncentration i hele kroppen. Dine fødder er derfor ikke blot et meget sensitivt område, men de kan også fungere som en port til kroppens øvrige nervesystem.

Man kan sige, at fødderne giver adgang til hele kroppen.

 DET ANBEFALES MAX AT BRUGE DISSE SANDALER 20 MINUTTER OM DAGEN, OG MAN BØR DRIKKE MEGET VAND, DA ALLE ORGANERNE VIL BEGYNDE UDRENSNING.