ØKOLOGISK ZAFU MEDITATIONSPUDE / YOGAPUDE 

 
  • Fyld: økologisk boghvede

  • Betræk: økologisk bomuld. Aftageligt betræk (let at vaske.)

  • Boghvedemængden og dermed pudens højde og fasthed kan reduceres efter behov gennem en lille lynlås i inderbetrækket.

  • Puden er højere bag til hvilket sikrer at man kan fastholde ryggen i den optimale meditationsstilling.


MÅL:
Fra højre til venstre: 44cm.
Fra for til bag (længste mål): 31cm.
Fra for til bag (korteste mål): 24cm.
Højde forrest: 13cm. Højde bagerst: 17cm

Her demonstreres pudens let aftagelige  betræk. Der er også en lynlås i det hvide inderbetræk, hvilket gør det muligt at reducere indholdet af boghvede og dermed pudens højde og fasthed. 

Picture

 


Denne Zafu meditationspude/yogapude er 100% økologisk hele vejen igennem. Dens fyld er økologisk boghvede, og dens betræk er af økologisk bomuld. Betrækket kan tages af, så det er let at vaske. Boghvedemængden og dermed pudens højde og fasthed kan reduceres efter behov gennem en lille lynlås i inderbetrækket.

Puden er hjerteformet, hvilket understøtter en god siddestilling under meditationen. Desuden har den vinkel på, som sikrer at man kan fastholde ryggen i den optimale meditationsstilling. 

KØB din yogapude HER

Hos Yogaworld har vi bevidst valgt en meditationspude/yogapude, hvor der IKKE er broderet det hellige AUM-tegn (eller et andet helligt billede/mantra/tegn) på.

AUM-tegnet (eller andre hellige billeder/mantras/tegn) er helligt, og i den oprindelige yoga-tradition vil man ALDRIG sidde på det. Det er udelukkende på grund af vesten uvidenhed om den oprindelige yoga-tradition, at der bliver produceret og solgt meditationspuder/yogapuder med hellige tegn/billeder/mantras på.