VEGETAR OG RÅKOST/RAWFOOD BØGER

Sale!
kr.99.00
RAW FOOD - Jens Casupei og Vibeke Kaupert Raw Food....
Sale!
kr.199.00
RAW FOOD FOR LIVET - Erica Palmcrantz og Irmela Lilja....

RAW FOOD
- Jens Casupei og Vibeke Kaupert

Raw Food er en af de mest effektive måder at opnå konkrete resultater i dit liv  såvel fysisk som mentalt og følelsesmæssigt.
 
Raw Food er mad, hvor indholdet af enzymer, vitaminer og andre næringsstoffer er optimalt, da de ikke er blevet nedbrudt ved opvarmning eller anden forarbejdning. Enzymer kan med rette kaldes ungdommens kilde. De er nødvendige for at nedbryde og optage maden du spiser. Enzymer er essentielle for alt liv i kroppen. Jo færre enzymer i maden, desto mindre liv.
 
Det samme er gældende i din krop. Opvarmning af mad til over 42 grader celsius ødelægger enzymerne i råvarerne. Mad med lavt eller intet enzymindhold tærer på kroppens naturlige ressourcer og fremskynder aldringsprocessen og sygdomme. Raw Food er derimod mad, som fremmer naturlig skønhed, sundhed og intelligens, samt bremser aldringsprocessen.

Den vestlige livsstil, hvor nydelse er højt prioriteret, trækker desværre en del sygdomme efter sig så som fedme, hjertekarsygdomme, sukkersyge og lignende. Med Raw Food kan du beholde nydelsen men skære følgesygdommene væk. Raw Food har en selvhelbredende effekt. Der findes
ligefrem behandlingssteder, der bruger Raw Food i forbindelse med at helbrede deres patienter for kræft og andre livstruende sygdomme.

 
 

RAW FOOD FOR LIVET

RAW FOOD FOR LIVET
- Erica Palmcrantz og Irmela Lilja

RAW FOOD for Livet viser, hvordan du kan tilberede fantastiske retter uden at opvarme maden til mere end 40 grader og på den måde bevare den maksimale næring og energi. Råvarerne er alskens bær og frugter, friske grøntsager, frø, spirer, nødder og tørret frugt.

En appetitlig inspiration og en praktisk håndbog. Du får et helt nyt syn på frugt og grøntsager, når du prøver de lækre, sprøde og energifyldte opskrifter på både morgenmad, frokost, middagsmad og mellemmåltider - også de søde. 

Du vil også kunne læse overbevisende og opmuntrende beretninger fra andre, der har brugt raw food som detox-kur og gjort den til deres foretrukne kost.

Du får at vide, hvordan du kommer i gang, og hvordan du kommer videre, når du først er begyndt. Og så er der ud over de mange opskrifter masser af info om råvarer og tilberedningsmetoder.

Erica Palmcrantz er uddannet raw food-kok i Californien. 

Irmela Lilja er journalist med speciale i sundhed og personlig udvikling.
176 sider • Hæftet • Illustreret
Udgivelsesdato: 29. marts 2010
Sale!
kr.249.00
GLØD OG GLÆDE MED RAW FOOD - Vibeke Amdisen Glød....
Sale!
kr.149.00
  RAWCAKE - MAGISKE SUNDE KAGER  .

GLØD OG GLÆDE MED RAW FOOD
- Vibeke Amdisen
Glød og Glæde med Raw Food er en bog for alle med interesse for Raw Food - ikke mindst, hvis man ønsker en hjælpende hånd til at komme i gang på en nem og overskuelig måde. Bogen indeholder en grundig introduktion til Raw Food-livsstilen krydret med personlige historier, masser af  tips og teknikker, en kostplan med tilhørende basis-ingrediensliste samt et hav af sansevækkende og nemme opskrifter, som hverken kræver ukendte, eksotiske ingredienser eller investering i en masse nye køkkenmaskiner.
Bogen henvender sig også til børnefamilier med forslag til sunde madpakker, idéer til kreative lege og sjove og børnevenlige retter, man kan lave sammen med sine børn.En inspirationsbog for dig, der gerne vil leve sundere og mere bæredygtigt og som samtidig ønsker at have det sjovt og nyde livet. Det handler om mad, der giver glød, glæde og mere energi, end du nogensinde havde drømt om.

RAWCAKE - MAGISKE SUNDE KAGER
Af Caroline Fibæk

Raw food-eksperten Caroline Fibæk er kendt for sine sunde desserter, der kombinerer fantastiske smagsoplevelser med ernæringsfilosofien fra raw food, og hun står bl.a. bag kagerne i Danmarks første raw-food cafe 42° RAW.

Velkommen til det søde liv! Bogen er skrevet til dig, som gerne vil leve sundt, men også elsker lækre og indbydende kager. For sundhed betyder ikke kun diæter og løftede pegefingre. Sundhed er også leg og kærlighed til livet og kroppen. Alle kagerne i denne bog er lavet ud fra raw food-principperne og er helt fri for sukker, mælk, tilsætningsstoffer, gluten og animalsk fedt. De er 100% veganske, uopvarmede, naturlige og sprængfyldte med smag og næring

kr.49.00
HELLIGE KALORIER - Introduktion til det indiske vegetarkøkken I Indien....
Sale!
kr.49.00
.

HELLIGE KALORIER  -
Introduktion til det indiske vegetarkøkken

I Indien er der en lang tradition for at spise vegetarisk. Det er derfor et rigtig godt sted at få inspiration, hvis man ønsker at leve vegetarisk. Det indiske køkken er samtidigt kendt for sin unikke krydderikunst.
Opskrifterne i dette hæfte er alle indiske eller indisk inspirerede. Retterne har typisk været flittigt brugt i Krishna-bevægelsens templer og restauranter verden over. Vi har forsøgt at vælge de mest populære retter, som samtidigt ikke er alt for vanskelige at gå i gang med. Retterne stammer fra forskellige dele af Indien med en hovedvægt på det nordindiske, hvor maden generelt er lidt mildere i smagen end sydpå.

90 sider med lækre vegetariske retter fra den indiske tradition. Let at gå til! I verdenshistorien finder vi mange videnskabsfilosoffer, kunstnere, digtere, religiøse ledere og lærde, som alle var vegetarer og fortalere for vegetarisme. Deres vegetariske kost var med til at oplyse deres sind og velsigne dem med ærværdige kvaliteter som tolerance, medfølelse, kærlighed og ikke-vold (ahimsa).

" - Leo Tolstoy "At spise kød er uprovokeret mord."
- Bejamin Franclin "Vegetarisk mad efterlader et dybt indtryk i vores natur. Hvis hele verden tager vegetarisme til sig, vil det ændre menneskets skæbne . " - Albert Einstein Bogen indeholder mange flere citater fra berømte og historiske personer!

Leonardo Davinci plejede at købe fugle i bur og sætte dem fri. Han sagde: "Hvis mennesket ønsker frihed, hvorfor så spærre fugle og andre dyr inde i et bur? Mennesket er i sandhed dyrenes konge, fordi hans brutalitet overgår deres. Vi lever af andres død, vi graver, jeg har fra en tidlig alder frastået nydelsen af kød. "Kødspisning er simpelthen umoralsk, fordi det kan indebære en handling, der strider mod moralske følelser: at slå ihjel. Ved at dræbe undertrykker mennesket i sig selv, unødvendigt, den højeste åndelige kapacitet, sympati og medfølelse for andre levende væsener som sig selv og ved at undertrykke sine egne følelser, er det ubarmhjertigt.